opus.imago
website ontwikkeling Queebiz cms registratie en hosting site review

.site review

Heeft u al een site maar merkt u dat deze toch te weinig bezocht wordt, dan kunt u ons inschakelen voor een site review. De welbekende term hiervoor is SearchEngine Optimisation, kortweg SEO. We onderzoeken uw site om te kijken waaraan het ligt dat u tegenvallende bezoekersaantallen of te weinig click-throughs heeft. U ontvangt een rapport met aanbevelingen, gespecificeerd op elementen die aangepast kunnen worden. Dit is geen algemene rapportage – anders gaven we wel een boek uit – maar een op uw site toegespits document, met voorbeelden van uw site.

Content review

Naast de site review kunnen we een content review uitvoeren, waarbij inhoudelijk gekeken wordt naar de tekstuele en visuele elementen. Afbeeldingen kunnen wellicht kleiner worden gemaakt (qua bestandsgrootte) of teksten lopen niet lekker. We maken korte metten met clichés als: "Wij zijn een professioneel bedrijf..." want natuurlijk is uw bedrijf professioneel bezig.

Een content review kan zeer confronterend zijn. U betaalt immers voor kritiek. En soms kunt u het er niet mee eens zijn. Maar het is vaak goed om dit soort zaken van verschillende kanten te belichten, door een partij die er anders tegen aan kan kijken.

opus.imago

U kunt bij ons terecht voor: vormgeving van onder andere logo, briefpapier, brochure en envelop.
Wij verzorgen ook drukwerk, het ontwerp van grafieken, Powerpoint presentaties en 3d graphics.
We ontwerpen websites, maken kritische content en site reviews, doen aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en ontwikkelen programma's voor op het internet.
O ja, en u kunt bij ons ook nog terecht voor registratie van uw domeinnaam en de hosting van uw site!